15.4 C
Botoșani
miercuri, 25 mai 2022

FC Botoşani – Astra. Andrei Dumitraş: “Sunt născut aici şi pot să spun că m-am liniştit. Băieţii m-au primit foarte bine din prima zi”

dumitras, chitosca

Andrei Dumitraş a semnat săptămâna trecută cu FC Botoşani şi sunt şanse ca el să debuteze în meciul de vineri cu Astra. Originar din comuna Pomîrla, Andrei Dumitraş nu a evoluat până acum niciun minut la FC Botoşani. A jucat la Roman, la Ceahlăul, la Steaua, CSU Craiova şi Viitorul iar acum s-a întors acasă, semnând pe doi ani cu FC Botoşani. Spune că nu a avut nicio problemă de adaptare şi că are nevoie de jocuri pentru a reveni la forma pe care a avut-o la Ceahlăul.

“Este un meci important pentru noi, încercăm să luăm lucrurile pas cu pas. Astra este o echipă bună chiar dacă au avut câteva schimbări în lot. Cu siguranţă ne va aştepta un meci dificil dar Botoşaniul joacă un joc foarte frumos acasă şi e foarte greu să câştigi punct sau puncte aici. Eu cred că suntem favoriţi. Noi vom da totul pentru a obţine cele trei puncte. Mă pregătesc, încerc să dau totul la antrenament şi vreau să ajut echipa cât de mult pot. Neavând prea multe jocuri în ultima perioadă va fi nevoie să îmi revin. La Botoşani este ca acasă. Am găsit un grup foarte plăcut, băieţii m-au primit foarte bine din prima zi şi ţin să le mulţumesc. Sunt născut aici şi pot să spun că m-am liniştit”, a spus Andrei Dumitraş.

Un alt fost jucător la Ceahlăul şi Steaua, care a semnat de curând cu FC Botoşani, este Sebastian Chitoşcă. Acesta spune că este pregătit să debuteze la FC Botoşani şi vrea victoria în meciul cu Astra.

“Suntem o echipă într-o formă foarte bună. ne dorim să facem un joc foarte bun cu Astra şi să luăm cele trei puncte. Sper să am un debut în meciul cu Astra şi să pot ajuta echipa. Este o echipă foarte bine organizată, un grup foarte bun. Mi-a plăcut mereu această echipă şi sper să rămânem acelaşi grup şi să avem rezultate bune”, a spus Sebastian Chitoşcă.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA