-1.6 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
miercuri, 29 martie 2023

FC Botoşani – Astra 1-3 – ÎNFRÂNGERE şi JOC FOARTE SLAB – GALERIE FOTO

fc bt - astra (12)

FC Botoşani pierde de o manieră ruşinoasă pe teren propriu, în faţa formaţiei Astra, într-un meci în care nu a avut nicio idee de joc. Cu un Muşat catastrofal, cu Tincu şi Bordeianu care au făcut figuraţie, cu fundaşii centrali care au gafat în momente importante şi cu un Moruţan care a reuşit doar două faze în tot meciul, FC Botoşani nu putea emite niciun fel de pretenţii.

Debutul meciului a fost unul tensionat. Ambii antrenori se agită pe margine, Edi Iordănescu sare la asistentul Ciprian Danşa, Costel Enache protestează după un fault dar arbitrul Horaţiu Feşnic îl avertizează verbal doar pe antrenorul botoşănean. În minutul 6 vine prima ocazie de gol. Buş execută scurt o lovitură liberă, Roman şutează din marginea careului dar mingea este deviată în corner. Argentianianul Ciaccheri are şi el şansa golului două minute mai târziu dar reia slab din şase metri iar Iliev prinde.

Alex Ioniţă este cel mai periculos al oaspeţilor. În minutul 20, pătrunde în careu, şutează dar mingea este respinsă de Burcă. Patru minute mai târziu, Abag profită de o gafă a defensivei botoşănene, şutează la colţul scurt dar mingea trece la câţiva centimetri de bara lui Pap.

FC Botoşani reuşeşte deschiderea scorului în minutul 30. Laurenţiu Buş îl execută pe Plamen Iliev cu un şut la colţul scurt. Şapte minute mai târziu, Buş are şansa de a face dubla dar trimite puţin peste poartă din lovitură liberă.

fc bt - astra (16)

În minutul 44, oaspeţii profită de o greşeală a defensivei botoşănene, Romario Moise îl învinge pe Eduard Pap cu un şut plasat iar la pauză, FC Botoşani – Astra era 1-1.

Repriza secundă începe cu FC Botoşani în atac, Roman centrează, mingea este respinsă de un fundaş giurgiuvean iar botoşănenii solicită penalty pentru un presupus henţ în careu. Miron este lovit de Abang, atacantul oaspeţilor primeşte doar galben iar  fundaşul botoşănean nu mai poate continua şi este înlocuit cu Plămadă. Spiritele se încing iar Horaţiu Feşnic începe să împartă cartonaşe galbene.

În minutul 70, defensiva botoşăneană o comite din nou iar Claudiu Belu Iordache îl învinge pe Eduard Pap.  Cinci minute mai târziu, Le Tallec ratează incredibil iar botoşănenii încă speră. Deşi erau conduşi, elevii lui Enache au jucat de parcă erau în avantaj, fără să-şi creeze vro ocazie la poarta lui Iliev. Oaspeţii puteau marca golul trei în minutul 84 dar Balaure şutează peste poartă din interiorul careului. Două minute mai târziu, Balaure nu mai greşeşte şi marchează golul trei pentru Astra. Partida s-a încheiat cu victoria oaspeţilor care au fost mai pragmatici, au cîştigat duelurile unu la unu şi au meritat să obţină cele trei puncte.

fc bt - astra (1)

FC Botoşani: Pap – Dumitraş, Burcă, Miron (Plămadă), Muşat – Tincu, Bordeianu (82 Rodriguez) – Roman, Moruţan, L. Buş – Ciaccheri (66 Popa)

  • Rezerve: Cobrea, Plămadă, Unguruşan, Rodriguez, Piftor, Popa, Serediuc

Astra: Iliev – Iordache, Bejan, Polczak, Stan – Moise (87 Seto), Dandea, Mrzljak – Balaure, Abang (67 Le Tallec), Ioniţă (76 Vinicius)

  • Rezerve: Lazar, Vinicius, Le Tallec, V. Gheorghe, Erico, Radunovic, Seto

Arbitri: Horaţiu Feşnic (Cluj) – Ciprian Danşa (Bihor), Imre Bucsi (Covasna)

Observatori: Iulius Nemţeanu (IF), Nicolae Marodin (B)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA