27.6 C
Botoșani
joi, 1 iunie 2023

VIDEO / FC Botoşani – Astra 0-1. Show făcut de Marius Şumudică la conferinţa de presă: “Botoşaniul merita cel puţin un rezultat de egalitate”, “FC SB-işti, FC SP-işti”, “Parcă ar fi mai sărac fotbalul fără Şumudică. Faceţi şi voi o pledoarie să nu mă suspende”

sumudica conferinta

După victoria de la Botoşani, scor 0-1, Marius Şumudică, antrenorul principal al formaţiei Astra Giurgiu, recunoaşte că echipa sa a avut noroc. În stilul caracteristic, Şumudică a făcut show la conferinţa de presă când a început să vorbească de Enache şi de “FC SB”.

“Am întâlnit una din cele mai bune echipe, pe teren propriu. O echipă care are o abnegaţie ieşită din comun, câteodată mă pune pe gânduri la modul arată în unele meciuri şi cum arată în altele. Sunt foarte fericit fiindcă astăzi am întâlnit o echipă robustă, agresivă, care merita cel puţin un rezultat de egalitate. Au avut două şuturi în bară, două ocazii extraordinare. Îmi felicit jucătorii. Nici nu m-am uitat la tabelă, cred că 30 de minute am jucat în 10 oameni. Cred că numai Steaua şi Pandurii au câştigat aici. Dacă nu pierdem cu Dinamo suntem câştigătorii morali ai campionatului. într-o etapă trebuia să se termine sezonul dar că vor unii sau alţii, mai începem un campionat, după ce se înjumătăţesc puncte, ca la şah. Sunt bucuros că uşor, uşor creştem ca şi ritm, sunt bucuros că am jucat fără cinci-şase jucători de bază. Cei care au intrat şi-au făcut datoria. Felicit Botoşaniul pentru meciul foarte bun, au avut şi mult ghinion, a declarat Marius Şumudică care a dedicat victoria lui Constantin Budescu care a împlinit 27 de ani şi lui Ioan Nicolae, patronul clubului Astra Giurgiu, care în continuare este după gratii.

FC SB-işti, FC SP-işti sau cum vi se spune

Şumudică a anunţat că nu demisionează după transferul lui Enache la Steaua deoarece el a fost de acord ca acest transfer să se realizeze. În acelaşi timp, nu a ratat ocazia să-şi ironizeze încă o dată rivalii.

“Enache a plecat la Steaua datorită mie. Numai eu mi-am dorit să plece Enache la Steaua. am declarat că dacă vreun jucător de-al meu va ajunge la Steaua, îmi voi da demisia. Au fost curtaţi Alibec, Amorim, Junior Mareas, Budescu, Silviu Lung Jr., Găman. Vroia să-i ia Steaua pe toţi. Nu au reuşit. (…) Fotbal Club Steaua Piteşti. Dacă eu nu doream să-l dau pe Enache la Steaua, nu-l dădeam. A fost şi o sumă bună şi sunt foarte fericit că Enache a ajuns la Steaua. Înseamnă că am valoare ca antrenor dacă am dat la cea mai iubită echipă din ţară şi cei care investesc cel mai mult, un jucător ca Enache. Îi doresc baftă. Nu îmi voi da demisia, aviz amatorilor care intră pe site-uri, eu nu pot să mă abţin să nu citesc, să-l vedem pe Şumudică ăsta nu-şi dă demisia acum. Băi oameni buni, FC SB-işti, FC SP-işti sau cum vi se spune. Enache a plecat pentru că a vrut Şumudică. Dacă Silviu Lung va ajunge la Steaua, atunci voi pleca. Cu toată stima pentru Enache, pentru mine nu este nicio pierdere. Din moment ce el şi-a dorit să plece acolo, se ascundea pe acolo, cu şapca în cap. Eu ce să fac, să-l ţin cu forţa”, a mai afirmat Şumudică care a încheiat în stilul caracteristic:

“Parcă ar fi mai sărac fotbalul fără Şumudică. Faceţi şi voi o pledoarie să nu mă suspende”.

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA