FC Botoşani – ASA Tg. Mureş 1-1. Cristi Pustai: ”Am primit gol dintr-o fază fixă şi nu-mi place”

0
346

cristi pustai

Noul antrenor al FC Botoşani nu este prea mulţumit de prestaţia elevilor chiar dacă spune că punctul obţinut este bun. Cristi Pustai s-a arătat nemulţumit în primul rând de greşelile din defensivă şi de faptul că echipa sa a primit gol în urma unei faze fixe.

„A fost un meci foarte greu. Orice punct contează pentru că la o eventuală împărţire, s-ar putea ca unu împărţit la doi să fie unu. E un punct împotriva unei echipe foarte bune. A fost greu, ne-am confruntat şi cu multe probleme de lot. Am reuşit să-l convingem pe Acsinte că poate duce un meci întreg şi a făcut-o mai mult cu inima. Martinus venea de la indisponibili dar am zis să rămână în lot şi dacă trebuie, să intre 10 minute. Va trebui să fim mai atenţi, am primit gol dintr-o fază fixă şi nu-mi place. Nu am reuşit să implementăm zona pentru că eu nu sunt adeptul marcajului om la om. Nu am putut să schimb într-o zi sistemul de a ne apăra. A fost o greşeală colectivă”, a declarat Cristi Pustai.

„Avem foarte puţine goluri. Să fii golgheterul echipei cu două goluri, spune mult. Am încercat să jucăm mai ofensiv, Hadnagy să vină din spate, cu faţa la joc. Este un jucător cu experieţă un jucător de combinaţie. Ne-a lipsit şi Cabrera care era jucător de pasă finală.  Mi-aş dori să fim mai reactivi, să avem o tranziţie pozitivă mai bună. Sperăm că în momentul în care vor veni toţi, vom arăta altfel. E mult de lucru, suntem cu toţii conştienţi, suntem o familie. Am ales Botoşaniul pentru normalitatea oamenilor”, a adăugat tehnicianul botoşănean.