2.2 C
Botoșani
miercuri, 6 decembrie 2023

FC Botoşani a transferat un mijlocaş cotat la 500.000 de euro

nelut rosu foto ilfov sport

Conducătorii clubului FC Botoşani au reuşit să transfere un mijlocaş central cotat la 500.000 de euro. Este vorba de un jucător în vârstă de 21 de ani şi care are deja 12 meciuri jucate în prima ligă din România.

Este vorba de Neluţ Roşu. Acesta a jucat până acum la Luceafărul Oradea, CFR Cluj II şi Concordia Chiajna. În acest sezon, Neluţ Roşu a jucat 12 meciuri în campionat şi câte un meci în Cupa României şi Cupa Ligii, pentru formaţia Concordia Chiajna.

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, spune că a avut două variante pentru postul d mijlocaş central. Este vorba de Neluţ Roşu şi un jucător străin. „Negociem de mai bine de o săptămână cu cei de la Chiajna. Aseară ne-am înţeles şi am semnat actele. Neluţ Roşu va fi jucătorul echipei FC Botoşani pentru un an de zile. Este un jucător pe care Leo Grozavu l-a dorit. A lucrat cu el la Luceafărul Oradea şi îl cunoaşte foarte bine. Este o variantă bună pentru noi, sper să se adapteze cât mai repede şi să ne ajute. În cursul zilei d astăzi, el se va alătura lotului FC Botoşani care se află în cantonament la Felix. Mai aveam în discuţii aducerea unui mijlocaş străin dar am renunţat. Am preferat un jucător român care se poate adapta mult mai repede”, ne-a spus Cornel Şfaiţer, preşedinte FC Botoşani.

Neluţ Roşu are 21 de ani, joacă pe postul de mijlocaş central, are 1,75 m. şi este considerat unul din cei mai buni tineri jucători români. În această iarnă a fost dorit şi de Dinamo dar jucătorul crescut de CFR Cluj a refuzat oferta „câinilor”.

În ceea ce îl priveşte pe fundaşul australian, acesta va merge cu FC Botoşani în ambele cantonamente şi sunt şanse mari să fie oprit în lot. „Pe australian încă îl testăm. Va merge şi în cantonamentul din Turcia. Dacă va confirma, cu siguranţă va fi oprit în lot. Singura problemă este că el e jucător extracomunitar. E ceva mai dificil în ceea ce priveşte permisul de muncă şi legitimarea dar vom încerca să rezolvăm şi această problemă”, a adăugat oficialul FC Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA