28.3 C
Botoșani
sâmbătă, 20 iulie 2024

FC Botoşani a reuşit o performanţă incredibilă în fotbalul românesc. Este mai tare decât majoritatea cluburilor din Liga I

elsaco iftime,popa,parfenov

Conducătorii clubului FC Botoşani au reuşit o performanţă uriaşă pentru un fotbal românesc care are din ce în ce mai mari probleme financiare. Gruparea locală a încheiat primul trimestru din 2015 fără niciun leu datorie către jucători şi bugetul statului.

Valeriu Iftime, finanţatorul FC Botoşani, spune că în această săptămână a achitat restanţe de 1,6 milioane de lei la bugetul statului iar în momentul de faţă clubul nu are niciun fel de datorii.

„Zilele acestea am plătit 1,6 milioane de lei la bugetul statului. La momentul acesta, clubul FC Botoşani este curat ca lacrima. Astăzi nu avem nicio datorie dar în două luni iar suntem în dificultate şi căutăm bani. La ora actuală suntem la zi atât banii către bugetul statului cât şi cu sumele pe care le aveam de dat jucătorilor”, a spus Valeriu Iftime.

Pentru anul acesta, compania Elsaco Botoşani, a pregătit 400.000 de euro pe care îi va vira în contul clubului FC Botoşani. Banii vor fi viraţi în baza unui contract de publicitate încheiat între Elsaco şi FC Botoşani.

„Eu mi-am programat să plătesc undeva la 400.000 de euro în 2015. Banii aceştia sunt plătiţi pentru promovarea brandului Elsaco. În ţară suntem bine cunoscuţi şi din cauza faptului că suntem la FC Botoşani. Am făcut tot felul de acţiuni, am invitat oameni la meci. Vorbesc de oameni care lucrează cu noi”, a adăugat Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA