22.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

FC Botoşani a realizat primul transfer. Dan Roman este jucătorul echipei FC Botoşani

dan roman foto fanatik

Oficialii clubului FC Botoşani nu au timp de pierdut şi au început să facă transferuri pentru următorul sezon în care echipa antrenată de Leo Grozavu va juca în patru competiţii. Primul jucător care a acceptat oferta oficialilor de la FC Botoşani este atacantul Dan Roman de la Gaz Metan Mediaş.

Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani spune că s-a înţeles cu Dan Roman în privinţa condiţiilor iar în zilele următoare va semna contractual. Până pe 7 iunie când este programată reunirea lotului, oficialii FC Botoşani vor să se realizeze cât mai multe transferuri.

“Suntem în discuţii cu mai mulţi jucători. Dorim întăriri în toate compartimentele. Avem nevoie de jucători. Singurul pe care îl avem în curte, în proporţie de 99%, este Dan Roman. Mai avem discuţii şi cu jucători străini, jucători bulgari. Ne trebuie portar, fundaş dreapta, fundaşi centrali, mijlocaşi centrali, jucători de bandă”, a spus Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani.

Cât priveşte jucătorii care vor pleca în această vară, oficialul botoşănean spune că nu renunţă la nimeni până nu realizează transferurile dorite. Cert este că lotul echipei FC Botoşani va fi mai numeros începând din următorul sezon.

“Nu am anunţat niciun jucător că va fi liber şi nici nu o să-I anunţăm după meciul cu Viitorul. Avem o listă dar e cu semnul întrebării. Vor pleca în funcţie de ce aducem. În acest sezon ne-am bazat pe un nucleu de 14-15 jucători. La fundaşii centrali, au jucat doi în majoritatea meciurilor. În sezonul viitor vor fi 36 de jocuri în play-off şi 40 în play-out, plus Cupa Ligii, Cupa României şi Europa League. Poţi atinge 50 de jocuri”, a mai spus Cornel Şfaiţer.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA