20.1 C
Botoșani
duminică, 16 iunie 2024

FC Botoșani a pierdut câteva sute de mii de euro. Valeriu Iftime a trecut la planul B

Dacă FC SB s-ar fi calificat în grupele Europa League, în conturile clubului FC Botoșani ar fi intrat câteva sute de mii de euro. Ratarea calificării i-a dat planurile peste cap lui Valeriu Iftime care a trecut la alte negocieri cu Gigi Becali.

Olimpiu Moruțan a fost vândut la FC SB în schimbul sumei de un milion de euro, plus 20% dintr-un viitor transfer și câteva bonusuri de performanță, inclusiv meciuri jucate în Europa League. De asemenea, dacă Mihai Roman ar fi jucat în Europa League, FC Botoșani ar fi primit 100.000 de euro. Ratarea calificării FC SB în grupele Europa League i-a dat planurile peste cap lui Valeriu Iftime care a negociat cu Gigi Becali vânzarea a 10% din cele 20% pe care le are dintr-un viitor transfer a lui Moruțan.

„Am vorbit cu domnul Becali și o să vedem dacă o să se petreacă. Am rămas cu un procent din Moruțan. Eu zic că dacă vorbim mult despre el, nu îi facem bine. Moruțan trebuie să joace, să fie titular și la fiecare meci să facă minuni. (…) Ca să completăm bugetul, trebuie să vindem anual de 600.000 de euro. De la televiziune luăm aproape 2 milioane de euro, publicitatea de la Elsaco și celelalte firme înseamnă 600.000 de euro, de la Primărie și Consiliul Județean sunt vreo 200.000 de euro. Diferența până la 3,4 milioane de euro trebuie asigurată din vânzarea de fotbaliști. Noi mai trebuia să primim niște bani de la FC SB dacă intrau în grupe și dacă jucau Moruțan și Mihai Roman”, a spus Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA