1.6 C
Botoșani
marți, 29 noiembrie 2022

FC Botoşani-Viitorul: Victoria este importantă dar nu rezolvă problema salvării de la retrogradare

News FC Botoşani va întâlni mâine, pe teren propriu, formaţia Viitorul Constanţa, într-un meci de şase puncte cum declara tehnicianul Leo Grozavu. Partida este foarte importantă dar nu rezolvă problema salvării de la retrogradare.

„Mai sunt o grămadă de puncte puse în joc. Sunt încă foarte multe etape. În trei-patru etape poţi să evadezi spre partea superioară dar tot la fel poţi să revii în zona retrogradării. Campionatul este foarte lung, avem nevoie să scoatem maxim posibil de la fiecare joc. Încă nu am realizat nimic, drumul este lung. Ne dorim să acumulăm experienţă în fiecare joc, să rămânem în pria ligă iar la anul să fim mult mai puternici. Pentru majoritatea jucătorilor a fost prima experienţă în liga I”, a spus Leo Grozavu.

Până acum, rezultatele au fost favorabile roş-alb-albaştirlor. Principalele contracandidate au pierdut puncte importate în debutul returului. Tehnicianul Leo Grozavu susţine că deocamdată nu este interesat de parcurul celorlalte echipe şi îşi doreşte ca FC Botoşani să-şi câştige punctele.

„Din nou este o etapă foarte importantă dar cel mai important este ce facem noi. Deocamdată nu depindem de ceea ce fac celelalte competitoare. Suntem pe o poziţie în clasament şi dacă noi ne câştigăm punctele, nu depindem de niciun alt rezultat. Important este să câştigăm noi. Apoi se pot face tot felul de calcule. Trebuie să ne concentrăm pe ce avem noi de făcut”, a mai spus antrenorul botoşănean.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA