14.5 C
Botoșani
luni, 15 aprilie 2024

FC Botoşani-Viitorul. Leo Grozavu: „Va fi din nou un meci de şase puncte”

News Meciul contra formaţiei Viitorul Constanţa este cel puţin la fel de important precum cel cu Poli Timişoara. Asta consideră antrenorul echipei FC Botoşani, Leo Grozavu. Tehnicianul botoşănean se aşteaptă la o partidă mai dificilă decât cea cu SC Vaslui, din etapa trecută.

„Este un meci în care jucăm contra unei echipe situată în partea de jos a clasamentului, se luptă pentru supraveţuire. Va fi din nou un meci de şase puncte şi din acest punct de vedere este foarte important. Este cel mai important din începutul acestui mini retur. Viitorul este o echipă foarte bună. Cunosc foarte bine ce se perpetuează acolo de vreo cinci ani. Sunt o echipă tânără, cu jucători foarte talentaţi, lucrează după acelaşi concept de câţiva ani. Sunt convins că vom avea un joc foarte dificil”, a spus Leo Grozavu care a adăugat că va fi un meci spectaculos deoarece atât FC Botoşani cât şi Viitorul Constanţa sunt echipe care joacă ofensiv.

„Va fi un joc între două echipe care nu stau să joace la mica ciupeală. Sunt două echipe cărora le place să joace pe atac. Sisteme de joc care favorizează ofensiva. Să sperăm că va fi un meci spectaculos şi la final noi să fim cei bucuroşi”, a mai spus tehnicianul botoşănean.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA