1.8 C
Botoșani
marți, 31 ianuarie 2023

FC Botoşani merge în Ghencea cu lotul decimat. Grozavu va folosi rezervele în meciul cu Steaua

 

News Jumătate dintre jucătorii de bază ai echipei FC Botoşani nu vor putea evolua în următoarea etapă contra formaţiei Steaua Bucureşti, într-un meci programat să se dispute luni, 31 martie, de la ora 21.00, pe Stadionul Ghencea.

Printre absenţi se numără Croitoru, Dinu, Vaşvari, Hadnagy sau Cârjan. Unii dintre ei au încasat intenţionat cartonaş galben în meciul cu Viitorul pentru a-şi ispăşi suspendarea în jocul cu Steaua care nu are prea are importanţă pentru FC Botoşani.

„Avem foarte mulţi jucători suspendaţi pentru meciul cu Steaua. Cu Vaşvari am vorbit înaintea jocului şi i-am spus că în cazul unui rezultat favorabil, poate să ia cartonaş. În aceeaşi situaţie era şi Hadnagy. S-a bucurat în felul lui. Ce pot să spun. Suntem bucuroşi că am reuşit să luăm trei puncte. Nu ne-am programat să luăm atâtea cartonaşe. Sunt prea la cald ca să mă gândesc ce vom face la jocul de la Bucureşti”, a spus Leo Grozavu.

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani se gândeşte mai mult la meciul cu Corona Braşov de peste două săptămâni dar spune că şi-ar dori o surpriză şi în Ghencea.

„Cine va juca, îşi va viaţa în meciul cu Steaua. Joacă în Bucureşti, în faţa Stelei. Eu sper să ieşi cu un joc bun şi să învingem pe Corona. Ar fi extraordinar să obţinem un rezultat pozitiv cu Steaua. Minuni s-au mai întâmplat. Iaşiul a învins în Ghencea. Vasluiul…”, a spus Cornel Şfaiţer.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA