5.5 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
marți, 28 martie 2023

FC Botoşani îndeplineşte toate condiţiile pentru a juca şi anul viitor în Liga I

 

News Conducerea clubului FC Botoşani a depus la sfârşitul săptămânii trecute dosarul de licenţiere pentru sezonul 2014-2015. Conducătorii clubului susţin că toate condiţiile prevăzute în regulamentul FRF au fost îndeplinite.

„Am fost printre primele echipe care am depus dosarul şi care vom lua licenţa la liga I. Este un lucru important să nu ai datorii la bugetul statului. Suntem printre puţinele echipe care nu avem astfel de probleme. Cu un buget mai mic dar echilibrat, sperăm să avem continuitate în liga I”, a spus Cornel Şfaiţer, preşedinte FC Botoşani.

În dosarul de licenţiere, FC Botoşani a menţionat că în sezonul următor va juca meciurile de pe teren propriu pe stadionul Emil Alexandrescu din Iaşi. FC Botoşani a primit un an derogare pentru a juca pe stadionul Municipal în condiţiile în care acesta nu îndeplineşte toate condiţiile impuse de FRF. Cum primăria nu a demarat procedura pentru nocturnă şi sistemul de încălzire al terenului, stadionul Municipal din Botoşani nu va putea găzdui meciuri de Liga I, în următoarea ediţie de campionat.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

12 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA