10.6 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

FC Botoşani încearcă să transfere jucători de la Corona. VEZI cine ar putea veni în vară la Botoşani

News Conducătorii clubului FC Botoşani sunt intersaţi de o parte dintre jucătorii echipei Corona Braşov care în vară vor devein liberi de contract. Cu unii dintre aceştia, oficialii FC Botoşani au discutat şi în vara anului trecut dar au refuzat oferta.

Valeriu Iftime, principalul finanţator al FC Botoşani a rămas impresionat de mijlocaşul Miranda şi atacantul Sergiu Buş. El spune că şi-ar dori să-i aducă la Botoşani din vara acestui an. “Sunt doi jucători buni la Corona. Sergiu Buş şi Miranda. Povestea este cât vrea Sergiu Buş de la Botoşani şi cât pot eu să-i ofer. Noi ne-am orientat asupra lui dar trebuie să se orienteze şi el. Orientarea lui e în altă parte. Noi ne orientăm la foarte mulţi jucători. Nu cred că doar suma este importantă. Cei de la Cluj sau cei de la Vaslui nu au luat bani de nu ştiu cât timp”, a spus Valeriu Iftime.

În afară de Miranda şi Sergiu Buş, alţi doi jucători de la Corona ar putea îmbrăca tricoul echipei FC Botoşani, din sezonul următor. Este vorba de Burlacu şi Neacşa.

“La fiecare echipă din subsolul clasamentului sunt jucători importanţi. La Corona sunt câţiva jucători buni. Burlacu, Neacşa, Coman. Nu mai spun de Miranda şi Sergiu Buş. Sunt mulţi jucători interesanţi. Ei joacă cu dezinvoltură şi jocă un fotbal plăcut ochiului”, a precizat Cornel Şfaiţer, preşedinte FC Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

178 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA