12.4 C
Botoșani
vineri, 24 martie 2023

FC Argeș – FC Botoșani 0-2. Victorie meritată

După victoria de pe teren propriu în fața Universității Craiova, FC Botoșani s-a deplasat la Pitești pentru meciul cu FC Argeș. Flavius Stoican nu a făcut schimbări în primul 11, preferând să mizeze pe aceeași jucători ca în precedentul meci.

FC Botoșani a făcut o primă repriză bună, a avut 60% posesie și și-a creat mai multe șanse de marca. Mailat a avut primele două ocazii ale partied, în minutele 8 și 20, dar Cătălin Straton, portarul piteștenilor, și-a salvat echipa. Replica gazdelor vine în minutul 24 dar Pap se opune după care Zabou își bate joc de o ocazie de gol. În minutul 43, FC Botoșani reușește deschiderea scorului prin Sebastian Mailat, după o acțiune prelungită de atac.

La pauză, Marius Croitoru a făcut trei schimbări dar tot FC Botoșani este echipa care are inițiativa, în minutul 51 Garita comite un henț în propriul careu iar arbitrul Iulian Dima a dictat penalty, după ce a revăzut faza. Sebastian Mailat a marcat de la punctual cu var și a făcut dubla.

Croitoru face imediat ultimele două schimbări și FC Argeș încearcă să revină în joc și să se apropie de poarta lui Pap. În minutul 68, Mailat este aproape de golul trei, după o acțiune de atac a botoșănenilor. Piteștenii se apropie din ce în ce mai mult de poarta botoșănenilor dar defensiva lui Flavius Stoican rezistă iar pe finalul jocului Golofca a avut două șanse de gol.

Partida s-a încheiat cu victoria echipei FC Botoșani care acumulează 27 de puncte și se îndepătează de zona retrogradării.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA