-1.2 C
Botoșani
duminică, 3 decembrie 2023

FAZA ZILEI Angajaţii DSPSA Botoşani trimişi să demoleze un chioşc care funcţiona legal

turcanueugen protest4

Eugen Ţurcanu continuă războiul cu executivul primăriei. După ce a fost chemat prin toate comisiile de disciplină posibile şi anchetat pentru tot felul de abateri, directorul Direcţiei de Servicii Public, Sport şi Agrement a reacţionat. Acesta a prezentat astăzi cum au gafat angajaţii şi executivul primăriei municipiului Botoşani.

Eugen Ţurcanu susţine că a primit o adresă de la primăriei prin care i se solicita să meargă şi să dezafecteze o construcţie realizată fără autorizaţie. Este vorba de terasa fostei pizzerii Doi Cocoşi. Când au ajuns la faţa locului, angajaţii DSPSA au constatat că la adresa indicată în documentul primăriei era de fapt un chioşc iar proprietarul acestuia avea toate autorizaţiile necesare.

„Am primit o adresă, pe data de 2 decembrie înregistrată la noi, prin care mi s-a cerut să trimit muncitorii DSPSA să dezafecteze o construcţie realizată pe domeniul public. Semnată de domnul primar Ovidiu Iulian Portariuc dar de fapt semnată de domnul Cosmin Andrei. Am insistat la cei din subordinea mea să trimită o adresă la Poliţia Locală şi Direcţia Edilitare să demarăm această dispoziţie pentru că iar eram pasibil de faptul că nu ascult de domnul viceprimar. Am făcut două adrese pentru a pune lucrurile în mişcare. Cei de la Poliţia Locală şi Direcţia Edilitare au refuzat să demareze procedura”, a spus Egen Ţurcanu care a adăugat:

„Am mers astăzi pe teren şi am avut surpriza că trebuia să demolăm un chioşc de tablă. Am avut prezenţa de spirit şi nu ne-am apucat să demarăm procedura după actele acestea care sunt foarte incompetent făcute. În bulevardul Mihai Eminescu nr. 8 D ar trebui să dezafectăm pe cale administrativă o construcţie realizată fără autorizaţie de construire. Este vorba de o terasă la parterul unui bloc. Fosta pizerie Doi cocoşi. Muncitorii noştrii erau să demoleze un chioşc de tablă al unui om care nu are nicio vină şi care îşi plăteşte concesiune”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA