16.4 C
Botoșani
miercuri, 31 mai 2023

Farul – FC Botoșani 8-0: HAOS TOTAL

FC Botoșani a pierdut la Constanța în fața liderului Superligii, a încasat numai puțin de opt goluri și are în momentul de față cea mai slabă apărare din primul eșalon. La cum arată FC Botoșani în momentul de față, doar printr-o minune se mai poate salva de la retrogradare.

După înfrângerea de pe teren propriu cu FC SB, FC Botoșani s-a deplasat la Constanța pentru meciul cu Farul, liderul Superligii după 18 etape.

Mihai Ciobanu și Alin Bejan au făcut mai multe schimbări în primul 11 față de meciul cu FC SB, mizând doar pe jucători străini la mijloc și în atac. Din primul minut au intrat pe teren Mussis, Sylla, Zabou, Mateus, Camara și Pinson, jucători care în acest campionat au avut evoluții modeste și care probabil vor pleca în această iarnă.

Așa cum era de așteptat, Farul a început în atac partida, s-a apropiat din ce în ce mai mult de poarta botoșănenilor iar în minutul 11 echipa lui Gică Hagi a deschis scorul. Lăsat nemarcat în careu, Grameni a șutat la poartă și l-a învins pe Pap, care a avut o intervenție ciudată.

FC Botoșani încearcă să revină în joc, Patache centrează foarte bine de pe dreapta dar Camara trimite mult peste poartă și demonstrează încă o dată că este un atacant modest chiar și pentru prima ligă din România. În minutul 26, Mussis și Camara șutează pe poartă, goalkeeperul Farului are două intervenții foarte bune după care Alibec scapă pe contraatac și este rândul lui Pap să-și salveze echipa.

În minutul 30, Șeroni îl faultează pe Torje și fundașul botoșănean este eliminat de arbitrul Viorel Flueran. Deși Torje era într-o poziție suspectă de ofsaid, arbitrul nu a mers să revadă faza.

Alibec este aproape de a marca în două rânduri dar prima dată s-a opus Pap iar apoi a trimis pe lângă poartă. În prelungirile primei reprize, arbitrul Viorel Flueran merge să revadă o fază din careul botoșănenilor și dictează penalty pentru Farul. Alibec șutează de la punctul cu var, Pap respinge dar mingea ajunge tot la atacantul Farului care marchează pentru 2-0.

În minutul 51, Pitu șutează de la aproape 30 de metri și îl învinge pe Eduard Pap iar Mihai Ciobanu și Alin Bejan nu pot spera decât să nu se repete meciul de la Sf. Gheorghe.

Scorul devine 4-0 în minutul 66. Alibec a încercat un lob peste Pap, mingea lovește bara și ajunge la Vlad Morar care marcheză în poarta goală. Trei minute mai târziu, Vlad Morar face dubla iar FC Botoșani devine echipa cu cea mai slabă apărare din prima ligă.

Alibec marcheză pentru 6-0 în minutul 76. Kiki marchează și el în minutul 81 după care Alibec stabilește scorul final: Farul – FC Botoșani 8-0.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA