0.6 C
Botoșani
joi, 30 noiembrie 2023

Fără precedent în ultimii 25 de ani. Confruntarea finală Ponta – Iohannis din turul al doilea al prezidenţialelor S-AR PUTEA SĂ NU MAI AIBĂ LOC

ponta-iohannis foto mediafax
Foto Mediafax

Dezbaterea finală între Victor Ponta şi Klaus Iohannis s-ar putea să nu aibă loc, după ce fiecare candidat a venit cu o propunere proprie asupra locului şi asupra formei în care ar trebui să aibă loc această confruntare televizată.

Primul care a acţionat pe acest subiect a fost prezidenţiabilul Alianţei PSD-PC-UNPR, Victor Ponta, care a propus pentru săptămâna a doua a campaniei patru dezbateri televizate la RTV, B1, Antena3 şi Realitatea. Premierul a spus că va participa singur la aceste emisiuni, dacă Klaus Iohannis va refuza să răspundă invitaţiei.

Klaus Iohannis îşi doreşte cel puţin o dezbatere televizată cu Victor Ponta, dar într-un alt format. Astfel, prezidenţiabilul ACL doreşte ca dezbaterea să nu fie într-un studiou de televiziune, ci într-un cadru independent, de unde vor putea transmite toate televiziunile. Liberalii discută cu mai multe ONG-uri dispuse să organizeze o astfel de dezbatere, ulterior urmând să fie stabilit şi un moderator. Fără să răspundă clar, Iohannis a dat de înţeles că nu este de acord cu propunerea venită din partea lui Victor Ponta.

Citeşte mai mult pe Gândul.info

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA