28.3 C
Botoșani
sâmbătă, 20 iulie 2024

Exhumare la Copălău. Anchetatorii bănuiesc că un bărbat de 60 de ani a murit în urma unui experiment efectuat de un medic ieşean GALERIE FOTO

deshumare copalau (3)

Mai mulţi medici legişti şi poliţişti au venit astăzi la Copălău pentru a exhuma trupul unui bărbat decedat în cursul anului trecut. Anchetatorii bănuiesc că bărbatul în vârstă de 60 de ani ar fi o victimă a medicului ieşean cercetat pentru că a făcut experimente ilegale pe mai mulţi pacienţi.

În cursul zilei de astăzi, au avut loc două exhumări, una în localitatea Balş (judeţul Iaşi) şi una în comuna Copălău. Potrivit cotidianului Ziarul de Iaşi, în urmă cu câteva zile, procurorii ieşeni au decis dezgroparea a doi foşti pacienţi ai medicului Ştefan Iencean, suspectat că ar fi făcut mai multe puncţii lombare în cadrul unei cercetări ştiinţifice, manevre în urma cărora ar fi decedat câţiva pacienţi.

Oameni legii vor să stabilească dacă moartea pacienţilor are sau nu legătură cu aceste puncţii.

La sfârşitul săptămânii trecute, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi a decis preluarea anchetei în care singura acuzaţie este de abuz în serviciu. În plângerea ajunsă la Parchet sunt acuzaţii de ucidere din culpă.

deshumare copalau (6) deshumare copalau (5) deshumare copalau (4) deshumare copalau (2) deshumare copalau (1)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA