16.4 C
Botoșani
vineri, 14 iunie 2024

Ex-ministrul Budăi umblă prin comune să o promoveze pe Viorica: “Nu știu ce le-a spus cetățenilor…”

După ce a pierdut funcția de ministru al Muncii, Marius Budăi a revenit la munca de jos și a început să umble prin sate și să o promoveze pe fosta lui șefă din guvern.

De curând, Budăi și alaiul pesedist a mers la Pomârlă, într-o comună în care Pro România a câștigat alegerile europarlamentare. În război cu conducerea PSD, Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomârla, nu a ratat ocazia să-l atace pe fostul ministru Budăi.

“Dacă ministrul Muncii a terminat relația cu serviciul la București, a făcut un desant, ieri la orele 16.00, direct la Pomârla. Un lucru grozav, pe care îl cataloghez ca benefic pentru comunitatea mea. Dar nu știu ce le-a spus cetățenilor. Ar fi trebuit să le spună cât de tare s-au chinuit ei să mă împiedice să fac proiectele. Prin acele alocări bugetare egale cu zero. Când un politruc din ăsta vine într-o comunitate să povestească oamenilor despre lapte și miere și când știi că nu ai făcut nimic pentru acei oameni… Doar ai obstrucționat. De aceea mă comport și eu ca atare. Dacă ștergem din CV-ul domnului ex-ministru toate funcțiile politice obținute prin lipirea afișelor și sindromul limbă lată, rămâne: angajat curier expres, magazioner DGASPC și mai nu știu ce. Domnule ex-ministru, aveți multe putreziciuni în magazia pe care ați gestionat-o. Aveți și niște putreziciuni la Pomârla dar o să vorbesc data viitoare”, a spus Dumitru Chelariu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA