26.6 C
Botoșani
sâmbătă, 13 iulie 2024

Ex-braşovenii Hadnagy şi Oltean vor să-şi învingă fosta echipă

News Foşti jucători la FC Braşov, Sergiu Oltean şi Attila Hadnagy sunt decişi să aducă victoria echipei FC Botoşani în partida de duminică de pe Municipal. Cei doi fotbalişti au o motivaţie în plus la acest joc şi spun că punctele sunt extrem de importante pentru menţinerea în Liga I.

„Nu vreau să mă gândesc la felul în care am plecat de la Braşov. Important este că s-a rezolvat problema şi am putut să plec. Nu am nicio revanşă de luat. FC Braşov este la fel cum sunt celelalte 17 echipe din campionat. Singurul gând pe care îl am în minte este să câştigăm cele trei puncte de duminică. Nu mă interesează absolut nimic de ceea ce se întâmplă la Braşov. Au jucători cu o oarecare valoare, cu un nume în liga I dar nu mai joacă numele”, a spus fundaşul Sergiu Oltean.

„Nu mai contează cine dă gol. Important este să câştigăm şi noi un meci pentru că nu mai ştiu de când nu am mai câştigat. Cele trei puncte sunt capitale pentru noi. Cele două meciuri cu Braşov şi Timişoara sunt capitale. Am trecut mai greu peste eşecul de la Năvodari pentru că avem echipă mai bună decât ei dar din păcate nu am arătat pe teren şi am pierdut. Sper să ne revenim cu FC Braşov. Eu sper să fie cel mai urât meci din Liga I şi să batem noi cu 1-0. Domnul Iftime a spus că vrea spectacol. Noi nu mai vrem spectacol. Vrem să câştigăm. Să dea Dumnezeu să scăpăm atât noi cât şi Braşovul de retrogradare. Eu am petrecut ani frumoşi acolo, am mulţi prieteni”, a declarat Attila Hadnagy.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

310 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA