5.5 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
marți, 28 martie 2023

Eugen Ţurcanu solicită cercetarea disciplinară a viceprimarului Cosmin Andrei

News Consilierul local Eugen Turcanu a avut o interpelare in sedinta de astazi prin care a solicitat cercetarea viceprimarului Cosmin Andrei si a sefilor serviciului Dezvoltare din primaria municipiului.

Eugen Turcanu sustine ca primaria municipiului Botosani a refuzat aplicarea hotararii de Consiliu Local numarul 393 din data de 20 decembrie 2013. Acesta a facut o adresa prin care solicita sa fie cercetat viceprimarul Cosmin Andrei.  "Vreau să informez Consiliul Local că executivul primăriei refuză punerea în aplicare a Hotărârii de Consiliu Local 393 din 20.12.2013. în acest sens am făcut o adresă către comisia de disciplină pentru a fi anchetat domnul viceprimar Cosmin Andrei şi domnul director de la Dezvoltare care refuză să facă acest aspect. Domnule secretar, vă rog să luaţi măsurile legal", a spus Eugen Ţurcanu în şedinţa de Consiliu Local.

În plus, consilierul local şi-a arătat nemulţumirea vis-a-vis de faptul că nu primeşte răspunsuri la interpelările făcute şi susţine că acest lucru se datorează executivului primăriei. "Am făcut diferite interpelări în luna decembrie şi pe 3 februarie. Am observat respectul ales pe care îl poartă domnul primar pentru mine dar trebuie să respecte legea. Am înţeles că li s-a spus celor de la Poliţie: Lui Ţurcanu nu-i răspundeţi", a mai afirmat Ţurcanu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

466 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA