20.6 C
Botoșani
duminică, 14 aprilie 2024

Este unul dintre cei mai buni tineri jucători români, mai are trei ani contract cu FC Botoșani și este urmărit de mai multe cluburi: „Sub nicio formă nu mă gândesc la un transfer”

Răzvan Oaidă este unul dintre cei mai buni mijlocași centrali din Liga 1. La 20 de ani și jumătate, Răzvan Oaidă este titular la FC Botoșani. Nu pentru că este jucător sub 21 de ani ci pentru că se pregătește foarte bine, este eficient în joc și are niște cifre foarte bune în statistici.

În ultima jumătate de an, evoluțiile lui Răzvan Oaidă au fost din ce în ce mai bune iar când a lipsit, jocul echipei FC Botoșani a suferit. Datorită acestor evoluții, mijlocașul botoșănean este convocat la fiecare acțiune a naționalei de tineret a României.

„Un jucător care joacă și care se implică, crește și e normal să crească. Prinde încredere, tupeu în joc. Eu sunt același de anul trecut, sunt o persoană care muncește, care își dorește enorm. Sunt modest, îmi văd de treaba mea. Nu s-a întâmplat nimic wow. Mă pregătesc la fel ca anul trecut, am programul meu”, spune fotbalistul botoșănean care în momentul de față este monitorizat de mai multe cluburi din România și din străinătate.

Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, deja a fixat prețul de transfer a lui Răzvan Oaidă. El vrea un milion de euro dar Răzvan Oaidă încă nu se gândește să plece. Mai are trei ani contract cu FC Botoșani și spune că se simte foarte bine aici.

„Nu vreau să discut despre asta. Dândul poate spune. Sub nicio formă nu mă gândesc la un transfer. Sunt la Botoșani, mă simt foarte bine aici, îmi doresc să cresc de la meci la meci. Ăsta e singurul meu obiectiv”, a afirmat Răzvan Oaidă care își dorește foarte mult să facă parte din lotul de tineret al României care va participa la Campionatul European.

„Îmi doresc enorm să fiu la Campionatul European. Voi munci să fiu acolo. Noi credem în noi, în jocul nostru, am jucat de la egal la egal cu orice echipă. Am câștigat cu Portugalia, cu Bosnia. Suntem încrezători, avem valoare și putem face o figură foarte frumoasă la Campionatul European”, a mai spus mijlocașul botoșănean.

În martie 2014, Răzvan Oaidă s-a transferat de la Atletico Arad la Wolverhampton Wanderers U18. În vara anului 2016 a plecat la Brescia U19 unde a stat doar un sezon. La începutul lunii septembrie 2017 a venit la FC Botoșani. Cornel Șfaițer, fostul președinte al FC Botoșani, a negociat transferul și spune este un jucător foarte serios și care va ajunge într-un campionat bun al Europei.

„Știam de Răzvan Oidă. Mi-a propus agentul lui să-l luăm la Botoșani. Am luat referințe despre el, eu am crezut în acest jucător la momentul respectiv. Costel Enache îl știa de la loturile de juniori și a fost de acord să-l aducem. E un jucător disciplinat, a făcut progrese enorme. El trebuie să mai joace la Botoșani, să aibă mai multă experiență și forță, după care poate să plece într-un campionat mai puternic”, ne-a spus Cornel Șfaițer.

În 2017 când era la Brescia, cota lui Răzvan Oaidă era de 75.000 de euro. În vara acestui an, mijlocașul botoșănean era cotat la 450.000 de euro dar după evoluțiile bune din acest sezon cu siguranță va fi unul dintre cei mai valoroși jucători din lotul FC Botoșani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA