3.5 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Este unul din cei mai importanţi oameni de la FC Botoşani. Puţini îl cunosc dar are un merit foarte mare în obţinerea rezultatelor

fc botosani, cantonament baile felix (4)

În momentul în care a revenit la FC Botoşani, Leo Grozavu şi-a făcut staff-ul tehnic, un staff tehnic similar echipelor mari. Antenor cu portarii, doi secunzi, preparator fizic, kinetoterapeut, nutriţionist şi medici.

Unul dintre cei mai importanţi oameni din staff-ul lui Leo Grozavu este preparatorul fizic Ovidiu Chiribici. De când acesta a venit la echipă şi se ocupă de pregătirea fizică a jucătorilor, FC Botoşani nu s-a mai confruntat cu accidentări majore iar Leo Grozavu a avut aproape etapă de etapă tot lotul valid.

Tehnicianul botoşănean are mare încredere în preparatorul fizic şi recunoaşte că Ovidiu Chiribici are un merit important în rezultatele obţinute până acum.

leo grozavu, ovidiu chiribici
Leo Grozavu, Ovidiu Chiribici

„La momentul actual, staff-ul tehnic de care sunt ajutat este un staff profesionist. Ovidiu este principalul responsabil de pregătire. Lucrez de câţiva ani cu el şi îl cunosc foarte bine. La echipele la care am activat, nu am avut nicio problemă medicală care ţine de partea musculară. În plus, nu am avut nici altfel de accidentări. Când eşti bine pregătit, doar ghinionul poate face să te loveşti. Dacă îl vezi pe adversar că vine, te mai fereşti, poţi să contracarezi, poţi să fii primul la minge şi fără să te accidentezi. Principalul merit îl are Ovidiu dar şi jucătorii pentru că se pregătesc foarte bine. Avem şi medicamentaţia care susţine efortul. Nu este suficientă doar alimentaţia. Folosim o medicamentaţie care ne ajută în procesul de refacere. Avem şi un nutriţionist cu care colaborăm. Ne-a ajutat foarte mult până acum. Este important să ştii să mănânci, cum să mănânci, când să mănânci”, a spus Leo Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA