28.3 C
Botoșani
sâmbătă, 20 iulie 2024

Era sub control judiciar dar a comis o nouă infracţiune

politie flamanzi

Ieri dimineaţă, în jurul orei 07.20, în timp ce se afla pe Calea Națională din municipiul Botoşani, un agent de poliţie a observat un bărbat care, la vederea sa, a adoptat un comportament suspect, schimbându-şi brusc direcția de mers şi îndreptându-se înspre o zonă din spatele unor clădiri. Poliţistul a urmărit şi reţinut bărbatul respectiv, conducându-l la sediul IPJ Botoşani.

Bărbatul a fost identificat ca fiind A. C. de 29 de ani, din orașul Flămânzi, judeţul Botoșani. Tânărul se afla sub control judiciar, cu stabilirea măsurii interzicerii de a părăsi localitatea de domiciliu.

Totodată, asupra acestuia au fost găsite bunuri şi o sumă de bani, despre care s-a stabilit că provin din comiterea unei infracţiuni de furt, în noaptea de 27/28.07.2015, pe raza localităţii Flămânzi.

Astfel, în urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că, în noaptea 27/28.07.2015, împreună cu A.A. de 22 ani, din comuna Frumușica, judeţul Botoşani, tânărul a pătruns prin efracţie în incinta unui bar din localitatea Flămânzi, de unde cei doi au sustras băuturi alcoolice, ţigări şi bani.

Față de A.C. va fi formulată propunere de înlocuire a măsurii controlului judiciar cu măsura arestării preventive. 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA