27.6 C
Botoșani
joi, 1 iunie 2023

Enache ar vrea să rămână la FC Botoșani dar… „E nevoie ca cineva să-mi solicite”

Costel Enache a semnat în vara trecută cu FC Botoșani și a avut o primă parte a campionatului nesperat de bună. Echipa a fost în permanență pe loc de play-off și a avut un parcurs foarte bun în Cupa României.
În iarnă, lucrurile s-au schimbat radical. Încă din meciurile amicale s-a observat că jocul echipei nu mai este la fel de eficient. Au fost aduși jucători cu experiență care teoretic trebuiau să facă diferența dar Achim, Golubovic sau Axente au dezamăgit. FC Botoșani a ratat play-off-ul după ce a remizata acasă cu Juventus și a pierdut la Iași și Constanța. În Cupa României a ajuns până în semifinale dar se va opri aici. A pierdut cu 5-1 la Craiova și nu mai are șanse de calificare în returul de pe Municipal. În play-out, FC Botoșani a pierdut repede lupta cu Dinamo pentru primul loc iar singurul obiectiv rămas este locul doi.

Antrenorul Costel Enache a beneficiat de sprijinul conducerii conducerii clubului dar rămâne de văzut dacă i se va propune prelungirea contractului care expiră în iunie.

„Deocamdată ne axăm pe ce avem de făcut în perioada asta. Vom vedea ce se întâmplă de la vară. Nu vreau eu să influențez. Nu cred că ne putem cere undeva. Nu mă pot cere antrenor undeva. E nevoie ca cineva să-mi solicite serviciile”, a spus Costel Enache după eșecul de la Mediaș.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA