10.5 C
Botoșani
sâmbătă, 24 februarie 2024

Emoţii pentru FC Botoşani. Pe 15 iulie se decide unde se joacă meciul cu Gaz Metan

stadionnocturnagalati512

Pe 15 iulie se decide dacă FC Botoşani va juca pe stadionul Municipal partida cu Gaz Metan Mediaş, din prima etapă a noului sezon de Liga I.

Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani spune că pe data de 15 iulie va veni o comisie a Ligii Profesioniste de Fotbal care va verifica dacă stadionul Municipal îndeplineşte condiţiile prevăzute de regulament. Până la acea dată, instalaţia de încălzire a terenului va fi montată dar rămâne problema nocturnei. Stâlpii şi corpurile de iluminat vor ajunge la începutul lunii viitoare iar nocturna va deveni funcţională cel mai devreme pe 15 august.

„Să vedem ce facem cu gropile din stadion. Facem presiuni pe constructor. Pe 15 iulie vor veni cei de la LPF pentru a decide dacă putem juca la Botoşani. Nu ne facem probleme în ceea ce priveşte terenul. Instalaţia de încălzire va fi montată, îi chemăm pe cei de la firma lui Oprişan, fac lucrări de însămânţare şi va fi în regulă. Nu îmi fac nicio problemă. Probleme avem cu gropile făcute pentru stâlpii de nocturnă”, a spus Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

FC Botoşani ar putea obţine o derogare astfel încât să joace meciurile cu Gaz Metan Mediaş şi Astra Giurgiu de la ora 18.00 urmând ca meciul cu Universitatea Cluj să-l dispute în nocturnă.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA