14.4 C
Botoșani
marți, 21 mai 2024

Emil Săndoi: „La FC Botoşani sunt câţiva jucători deosebit de interesanţi”. VEZI ce spune despre botoşăneanul Andrei Dumitraş

fc bt-craiova (14)

Antrenorii formaţiei CS Universitatea Craiova au pus ochii pe mai mulţi jucători de la FC Botoşani şi şi-ar dori să-i transfere în vara acestui an. Pentru următorul sezon, programat să înceapă pe 11 iulie, CSU Craiova are obiectiv câştigarea titlului de campioană a României.

Emil Săndoi, antrenorul principal al CSU Craiova, a afirmat că sunt mai mulţi jucători interesanţi la FC Botoşani dar a evitat să spună pe cine şi-ar dori să transfere la gruparea olteană. „La FC Botoşani sunt câţiva jucători deosebit de interesanţi dar nu cred că are rost să dezvolt acest subiect acum”, a spus Emil Săndoi.

La ora actuală, în primul 11 al CSU Craiova este un botoşănean care nu a jucat niciun minut la FC Botoşani. Este vorba de fundaşul dreapta Andrei Dumitraş. Jucătorul născut la Pomârla şi-a câştigat tricoul de titular iar antrenorii formaţiei din Oltenia sunt mulţumiţi de prestaţia lui.

„Andrei a jucat mai puţin la începutul returului deoarece echipa venea după rezultate foarte bune. În ultima perioadă a început să joace titular. Este un jucător care are potenţial, care are calităţi. Îl aşteptăm cu evoluţii şi mai bune”, a spus Emil Săndoi.

fcbotosani-craiova (2)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA