22.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Elsaco va investi 200.000 de euro într-un teren sintetic în municipiul Botoşani

teren sintetic de fotbal, Saveni  (2)

Finanţatorii echipei FC Botoşani s-au săturat să tot aştepte ca primăria să realizeze un teren sintetic, de fotbal. Ei au decis să realizeze investiţia din bugetul companiei, astfel încât să nu mai existe probleme în ceea ce priveşte condiţiile de pregătire.

Omul de afaceri Valeriu Iftime a solicitat primăriei o suprafaţă de teren necesară amenajării unui teren sintetic urmând ca investiţia în valoare de aproximativ 200.000 de euro să fie realizată de către Elsaco.

„Sperăm ca anul acesta să facem un teren sintetic. Am cerut o locaţie şi există varianta ca Elsaco să realizeze un teren sintetic. Am vorbit cu asociaţii mei, am făcut nişte calcule şi este vorba de o investiţie de 200.000 de euro. Este esenţial ca echipa să aibă la dispoziţie un teren sintetic. După cantonamentul din Antalya ne-am antrenat în sală. Avem două terenuri de antrenament care sunt bune, avem un gazon excepţional pe Municipal, avem sala de forţă dar ne tebuie şi un teren sintetic. În plus, un teren sintetic este foarte necesar şi pentru junior. Am înţeles că se va realiza şi baza de la Liceul Sportiv. Îl felicit pe domnul Huncă. Este excepţional pentru acei copii”, a spus Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA