23.4 C
Botoșani
joi, 18 august 2022

Elsaco își dublează cifra de afaceri în acest an: “Am licitații pe care le pot câștiga dar nu mă duc pentru că…”

2022 se anunță cel mai bun an din istoria companiei Elsaco. Cifra de afaceri va depăși cu mult 150 de milioane de euro și deja sunt licitații la care compania botoșăneană nu se mai prezintă deoarece volumul lucrărilor este prea mare.

Prezent în emisiunea Dosarul Zilei la TeleM, Valeriu Iftime, președintele Consiliului de Administrație al Elsaco, spune că anul acesta compania din Botoșani are o serie de lucrări foarte mari în România, atât pe eficiență energetică, apă-canalizare, cât și pe termoficare.

“Grupul nostru are la ora actuală contractat dublu cifrei de afaceri de anul trecut. Anul trecut am avut o cifră de afaceri de 80 de milioane de euro iar pentru anul acesta avem contracte de peste 150 de milioane de euro. Ceea ce facem noi pe eficiență energetică, pe stații de epurare, tratare, renovări pe termoficare… Eu am cele mai mari contracte pe rețele de termoficare și centrale. Cea mai mare centrală câștigată de noi este la Oradea, pe apă geotermală. 20 de milioane de euro. În Elsaco sunt vreo 200 de ingineri dar 20-30 sunt de nivel european. Îi și plătim bine pentru că nu am văzut niciunul care să plângă. Noi ne-am gândit să majorăm salariile cu inflația. E clar că nevoia de personal va crește. Am licitații pe care le pot câștiga dar nu mă duc pentru că nu am puterea de duce până la capăt execuția. Din lipsa forței de muncă”, a spus Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA