2.2 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
marți, 28 martie 2023

Elevii Liceului Pedagogic Botoșani au fost premiați în cadrul Programului Școala Siguranței Tedi

#stiri #botosani

În cadrul Programului educaţional naţional „Şcoala Siguranţei Tedi”, prin intermediul căruia elevii de clasa I îşi însuşesc informaţii utile pentru siguranţa personală, poliţiştii botoşăneni desfășoară  activităţi de informare în vederea reducerii riscului de victimizare.

Astăzi,  elevii clasei întâi – clasa prof. Înv. Ohaci Laura  au fost premiați de Ursulețul Tedi pentru implicarea în activitățile derulate până în prezent. Mascota programului s-a aflat în mijlocul copiilor și le-a fost alături când aceștia au primit informaţii privind siguranţa personală acasă, pe stradă şi în locurile de agrement.

Polițiștii au discutat cu micuții entuziaști  despre modul în care trebuie  să traverseze în siguranță, care sunt regulile de circulație atunci când sunt pe role sau biciclete, unde este locul lor în automobil, precum și alte noțiuni de educație rutieră necesare acestei categorii de vârstă.

Copiii au fost încântați  să se afle la volanul unei mașini de poliție, să poarte șapca de polițist rutier, precum și să primească autografe de la Ursulețul Tedi.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA