26.6 C
Botoșani
marți, 23 iulie 2024

Eleva de 16 ani care s-a aruncat de la etajul trei, a fost condusă pe ultimul drum FOTO

inmormantare tanara 16 ani (9)

Tânăra de 16 ani ani care s-a sinucis joi seară, a fost înmormântată astăzi în cimitirul Eternitatea din municipiul Botoşani. Câţiva colegi de şcoală, rudele şi angajaţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului au condus-o pe Marina Livan pe ultimul drum.

Trupul neînsufleţit al fetei a fost depus la capela din cimitirul Eternitatea iar în cursul zilei de astăzi aproximativ 50 de persoane au venit să-şi ia rămas bun de la Marina. La căpătâiul tinerei a stat mama ei. După câţiva ani în care nu a fost acasă, femeia a venit acum din Italia pentru a se ocupa de înmormântarea fiicei sale.

Joi seară, în jurul orei 22.00, tânăra în vârstă de 16 ani s-a aruncat de la etajul trei al blocului în care locuia. Aceasta a fost transportată la spital dar după aproximativ trei ore a decedat. Marina era de aproape un an în grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului şi locuia alături de alţi cinci minori într-un apartament de pe  strada Primăverii.

inmormantare tanara 16 ani (8) inmormantare tanara 16 ani (7) inmormantare tanara 16 ani (6) inmormantare tanara 16 ani (5) inmormantare tanara 16 ani (4) inmormantare tanara 16 ani (3) inmormantare tanara 16 ani (2) inmormantare tanara 16 ani (1)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA