22.5 C
Botoșani
joi, 11 august 2022

Elev felicitat de Jandarmeria Botoșani. A găsit un telefon de 4000 lei și a sunat la IJJ

Un elev în vârstă de 10 ani, din municipiul Dorohoi, a fost felicitat de conducerea Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani pentru gestul făcut sâmbătă seara. Acesta a găsit un telefon mobil în zăpadă și a sunat la sediul IJJ Botoșani.

A predat telefonul mobil în valoare de aproximativ 4000 lei unui echipaj de jandarmi care ulterior au găsit proprietara.

„Jandarmeria botoșăneană salută gestul unui elev în vârstă de 10 ani. Acesta ne-a ajutat să-i facem o bucurie unei femei al cărei telefon mobil de ultimă generație l-a găsit pe strada Spiru Haret din municipiul Dorohoi. 

Elevul i-a contactat în seara zilei de sâmbătă, 26 ianuarie a.c., pe colegii noștri din cadrul Detașamentului 3J Dorohoi la numărul de telefon pe care îl avea de pe un pliant folosit de jandarmi la activitățile preventive efectuate în școli.

Jandarmii s-au întâlnit cu elevul, care le-a predat obiectul găsit în zăpadă, ulterior aceștia reușind să identifice și să ia legătura cu proprietara telefonului.

Astfel, la mai puțin de două ore de la pierdere, femeia și-a recuperat bunul al cărui valoare este de peste 4000 de lei. Felicitări și părinților care și-au educat copilul în spiritul respectului față de cei din jurul său și față de lege!”, se precizează în comunicatul emis de IJJ Botoșani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA