2.2 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
marți, 28 martie 2023

El este fermierul anului 2022 în județul Botoșani: “Este atât o afacere cât și o pasiune. Noi din asta am trăit și am trăit bine” FOTO&VIDEO

Fermierul anului 2022 vine din comuna Frumușica. Ionuț Munteanu provine dintr-o familie de crescători de animale și are o fermă cu aproximativ 500 de oi rasa Karakul.

Sâmbătă seara, Asociația Moldoovis i-a premiat pe cei mai reprezentativi crescători de oi din rasa Karakul, în cadrul unui bal organizat la un restaurant din apropierea municipiului. Fermierul anului 2022 a fost desemnat Ionuț Munteanu, un tânăr din comuna Frumușica, care în prezent are aproximativ 500 de oi.

“Nu mă așteptam să ies fermierul anului. Sunt foarte bucuros. E munca mea de 20 de ani. După ce m-am căsătorit, tata mi-a dat 50 de oi. Am mai cumpărat, am mai înmulțit și am ajuns la 500 de oi. Am avut mai mult de 500 dar acum m-am oprit la 500. În ziua de astăzi e foarte greu cu animalele, din cauza oamenilor, seceta… A fost un an foarte greu. Este atât o afacere cât și o pasiune. Noi din asta am trăit până acum și am trăit bine. Mai mult de atât nu mă mai pot dezvolta pentru că nu sunt oameni. Avem și 100 de hectare de teren arabil, avem și vaci”, ne-a spus Ionuț Munteanu.   

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA