14.4 C
Botoșani
marți, 21 mai 2024

EFECTUL ELIBERĂRII INFRACTORILOR. Furt de 10.000 de lei în municipiul Botoșani

La data de 15.02.2019, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Botoşani au identificat trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 27 şi 30 de ani, toţi din municipiul Botoşani, aceştia fiind bănuiţi de comiterea unor infracţiuni de furt.

Din cercetările efectuate până la acest moment a rezultat faptul că în perioada 07-13.02.2019 cei trei au pătruns fără drept în incinta a două societăţi comerciale din municipiul Botoşani, de unde au sustras scule electrice, valoarea totală a prejudiciului fiind estimată la suma de 10.000 de lei.

Tânărul de 27 de ani a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Botoşani, în cauză fiind continuate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Facem precizarea că pe tot parcursul procesului penal suspecţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale stabilite de Codul de Procedură Penală precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMA ORA