17.4 C
Botoșani
marți, 21 martie 2023

Echipa deputatului Tamara Ciofu şi cea a Primăriei Botoşani au adus cadouri de Crăciun copiilor

copii cadouri

Echipa deputatului PSD Tamara Ciofu, alături de mai mulţi consilieri din cadrul Primăriei Botoşani au organizat ieri, 20 decembrie a.c. o serie de acţiuni caritabile pentru marcarea sărbătorilor de iarnă şi a sfârşitului de an.

Consilierii din cadrul cabinetului parlamentar al deputatului PSD, Tamara Ciofu şi cei ai primarului Ovidiu Portariuc au adus cadouri de Crăciun şi dulciuri pentru copiii de la Asociaţia Nevăzătorilor din Botoşani şi pentru cei de la Asociaţia Naţională a Surzilor. Aceştia au fost întâmpinaţi de copii cu cântece, colinde şi poezii.

Totodată, în cea de-a doua parte a zilei, reprezentanţii deputatului Tamara Ciofu şi ai primarului municipiului Botoșani au mai dăruit cadouri de Crăciun pentru 150 de elevi romi cu rezultate bune la şcoală şi pentru cei din familii cu probleme financiare majore.

„Am creat deja o tradiţie ca la sfârşit de an sau în astfel de momente importante să ne strângem laolaltă, să ne unim forţele şi să dăruim celor mai puţin norocoşi. Este modul nostru de a sprijini comunitatea, pe cei vulnerabili, care au nevoie de un gând bun, în special în preajma Sărbătorilor. Sper că prin puterea exemplului să facem în aşa fel încât de la acţiune la acţiune, să ni se alăture cât mai mulţi botoşăneni care vor să ajute. În fond, scopul unor acţiuni caritabile de acest gen este de a transmite un mesaj pozitiv, de mobilizare, către întreaga comunitate”, a explicat medicul și deputatul PSD Tamara Ciofu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA