0.7 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

E OFICIAL. Ngadeu la Slavia Praga. V. Iftime: „Ne-am înţeles în privinţa transferului”

ngadeu

Căpitanul echipei FC Botoşani este ca şi transferat la Slavia Praga. Oficialii FC Botoşani au negociat cu reprezentanţii clubului Slavia Praga şi au ajuns la un acord în privinţa sumei de transfer. De asemenea, Michael Ngadeu a acceptat oferta primită.

„Ne-am înţeles cu cei de la Slavia Praga în privinţa sumei de transfer. Şi jucătorul s-a înţeles în privinţa contractului. Încă nu am semnat actele. Urmează să facă vizita medicală şi ulterior vom semna actele”, a declarat Valeriu Iftime.

Interesant este că între timp, pe adresa clubului FC Botoşani au mai venit şi alte oferte pentru fundaşul Michael Ngadeu. Slavia Praga a acceptat să plătească 500.000 de euro pentru fotbalistul botoşănean dar încă se negociază procentul pe care îl va încasa FC Botoşani în cazul unui viitor transfer.

Cert este că Ngadeu va rămâne la Botoşani şi pentru ultimele două meciuri din acest sezon. El va fi titular în partida de mâine după amiază de la Iaşi. „Ngadeu nu va pleca înainte de finalul sezonului. Avem nevoie de el în meciurile cu Iaşi şi CFR Cluj. Vrem să terminăm pe un loc cât mai bun acest sezon după care va putea pleca”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedinte FC Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA