20.5 C
Botoșani
marți, 25 iunie 2024

E OFICIAL. Liviu Ciubotariu e noul antrenor al FC Botoșani: „Mâine vine și semnează”

Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, a bătut palma cu Liviu Ciubotariu iar mâine tehnicianul în vârstă de 47 de ani va fi la Botoșani pentru a semna contractul. Tot mâine, Costel Enache se va despărți de FC Botoșani și va semna cu Astra Giurgiu.

Valeriu Iftime a confirmat că Liviu Ciubotariu este noul antrenor al FC Botoșani. Detaliile contractului vor fi stabilite mâine dimineață iar la prânz va fi prezentarea oficială a noului antrenor.

„De principiu ne-am înțeles. Mâine vine la Botoșani. Tot mâine mă văd și cu Costel Enache și facem predarea. Mâine vom stabili toate detaliile. Va sta la Botoșani cât poate. Nu îl dau afară. Este ca la orice antrenor. În măsura în care are energie suficientă pentru a ajuta grupul, îl țin. Când văd că nu mai poate, îl schimbă. Îmi pare bine pentru Costel că și-a găsit o altă echipă. El este un antrenor foarte bun. La noi, a intrat într-un impas și nu mai avea aceeași rezonanță cu echipa”, ne-a spus Valeriu Iftime.

Fostul fundaș Liviu Ciubotariu a jucat la Progresul, Pandurii, FC Național, Dinamo, Standard Liege și Antwerp. Cariera de antrenor și-a început-o la FC Național în 2006. De atunci, a mai antrenat pe CS Otopeni, Pandurii, CF Brăila, Dinamo, Poli Iași și FC Vaslui. În ultimii ani a antrenat în zona arabă la Faisaly și Al Ta’ee.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA