20.1 C
Botoșani
joi, 25 iulie 2024

E OFICIAL. FCM Dorohoi a dispărut din fotbalul românesc

fcmdorohoi-farulconstanta1

Astăzi a debutat noul sezon al ligii secunde la fotbal, un sezon în care FCM Dorohoi nu va evolua în Seria I deşi s-a înscris în campionat. Reprezentanţii clubului FCM Dorohoi au trimis o adresă către FRF prin care au anunţat că echipa va fi retrasă din campionat.

În prima etapă a noului sezon, disputată astăzi de la ora 11.00, FCM Dorohoi ar fi trebuit să întâlnească pe teren propriu formaţia ACS Berceni. Meciul nu s-a mai disputant deoarece patronul Victor Mihalachi a decis să se retragă din fotbal.

”Marţi, gruparea din Dorohoi a trimis un document pe adresa Departamentului Competiţii al Federaţiei Române, prin care a confirmat retragerea din ediţia 2015-2016 a competiţiei. În aceste condiţii, toate meciurile echipei FCM Dorohoi au fost anulate, urmând ca adversarele acesteia să beneficieze de zi liberă în runda în care ar fi jucat cu gruparea din judeţul Botoşani”, se precizează pe site-ul FRF.

FCM Dorohoi a promovat vara trecută în Liga a II-a. Cu un lot subţire de jucători, dorohoienii au avut un tur de campionat modest. În retur, faţa echipei antrenate de Vespazian Colban s-a schimbat radical iar FCM Dorohoi a încheiat campionatul pe locul opt.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA