10.2 C
Botoșani
luni, 20 martie 2023

E OFICIAL. FC Botoşani i-a reziliat contractul lui Cristi Pustai. C. Şfaiţer: „Până mâine după amiază numim un nou antrenor”

cristi pustai

Cristi Pustai nu mai este antrenorul echipei FC Botoşani, începând din această după amiază. Tehnicianul s-a întâlnit în această după amiază cu Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, la sediul clubului, discutând despre rezilierea contractului.

Tehnicianul va pleca împreună cu antrenorul secund Valentin David şi preparatorul fizic Ferencz Bajko. Antrenorul secund Alin Bejan şi Alin Bordeanu, antrenorul cu portarii, vor rămâne în continuare la club.

Cristi Pustai a fost în vestiarul echipei FC Botoşani şi i-a anunţat pe jucători că va pleca după care a mai avut o discuţie cu oficialii clubului pentru a stabili condiţiile rezilierii contractului.

„Am luat decizia de a ne despărţi Cristi Pustai. Ne-am întâlnit cu el şi am discutat. Până mâine seară vom decide noul antrenor. Am fost în vestiar, am discutat cu băieţii şi le-am transmis să se pregătească foarte bine pentru că avem mare nevoie de cele trei puncte în meciul cu Timişoara. De pregătirea echipei se va ocupa Alin Bejan şi Alin Bordeanu”, ne-a declarat Cornel Şfaiţer, preşedinte FC Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA