-0.5 C
Botoșani
duminică, 29 ianuarie 2023

După meciul de la Botoşani, Hagi a anunţat ce se va întâmpla cu Viitorul: „Am 40 …”

hagi

De la an la an, competiţia internă este din ce în ce mai slabă, multe echipe au probleme financiare, nu mai pot oferi contracte mari şi apelează la jucători de mâna a doua. În ritmul acesta, în câţiva ani vor mai rămâne două-trei echipe care au stabilitate financiară şi care se vor bate la titlu iar restul nu vor conta.

Una dintre echipele care nu vor avea probleme în următorii ani este Viitorul. La finalul meciului câştigat la Botoşani, Gică Hagi a declarat că în următorii patru-cinci ani nu va avea probleme şi că deja are pregătiţi 40 de juctori pe care îi va promova la Liga I.

„Noi am mers pe grupul de tineri. Am de unde să mă alimentez în următorii patru-cinci ani, fără probleme. Am 40 de jucători foarte buni care o să ajungă în prima ligă. Patru-cinci ani stau liniştit. Am plecat pe drumul ăsta şi aşa o să mă cunoaşteţi de acum. Eu am investit când trebuie în tineri şi cred că am făcut un lucru foarte bun. Nu credea nimeni dar acum, uşor, uşor, ne vin roadele. Am semănat bine, nu ne-au crescut castraveţi, ne-au crescut pepeni. Avem o mentalitate bună, jucăm fotbal, chiar dacă luăm câte trei-patru, riscăm un rezultat dar băgăm copii. Suntem talentaţi, nu avem experienţă dar uşor, uşor o să vină. Fac cu mine parteneriat cei care pot şi vor. Suntem mici, creştem şi ne dorim ca la anul să ne vedem în prima ligă”, a spus Gheorghe Hagi.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA