17.3 C
Botoșani
marți, 27 septembrie 2022

După Acsinte, FC Botoşani riscă să piardă şi alţi jucători aflaţi în ultimele şase luni de contract. Printre ei se numără Vaşvari, Fulop şi Hadnagy

FC Botosani, cantonament Gura Humorului (27)

Mai mulţi jucători de bază din lotul echipei FC Botoşani au intrat în ultimele şase luni de contract şi ar putea semna cu orice formaţie. Printre aceştia sunt şi câţiva jucători importanţi precum Gabriel Vaşvari, Istvan Fulop sau Attila Hadnagy.

Gabriel Vaşvari susţine că până în momentul de faţă nu a primit nicio ofertă de la vreun club dar nici nu a negociat prelungirea contractului cu oficialii FC Botoşani. Pentru el, prima opţiune rămâne FC Botoşani şi şi-ar dori să semneze un nou contract dacă oferta financiară va fi avantajoasă.

„Nu am primit nicio ofertă în această iarnă. Deocamdată nu am discutat nici cu conducerea FC Botoşani pentru prelungirea contractului. Sunt în ultimele şase luni de contract şi voi vedea. Sunt aici. Dacă îmi vor face o ofertă, o vom analiza şi vom vedea ce va fi”, a declarat Gabriel Vaşvari.

Oficialii clubului spun că în aceste zile vor avea o discuţie cu toţi jucătorii care au intrat în ultimele şase luni de contract şi că înainte de a negocia condiţiile financiare, vor să afle dacă aceşti jucători îşi doresc cu adevărat să rămână. În ultimele şase luni de contract este şi Martinus Quenten dar acesta în mod cert va părăsi gruparea botoşăneană la finalul sezonului.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA