24.6 C
Botoșani
duminică, 16 iunie 2024

Dunărea Călărași – FC Botoșani 3-2. Se complică situația

FC Botoșani pierde la Călărași în fața unei echipe aflate la debutul în Liga 1 și rămâne cu o singură victorie în acest sezon. Echipa lui Costel Enache a marcat două goluri din penalty dar a primit trei goluri pe niște greșeli copilărești.

FC Botoșani a controlat jocul încă din primele minute, s-a apropiat tot mai mult de poarta gazdelor și a reușit să deschidă repede scorul. În minutul 10, Simion îl trântește în careu pe Mihai Roman iar arbitrul Cătălin Popa a arătat punctul cu var. Argentinianul Jonathan Rodriguez a marcat din penalty iar din minutul 11 FC Botoșani conducea cu 1-0. Gazdele încearcă să revină în joc iar la prima intrare în careul botoșănenilor primesc un cadou din partea arbitrului Cătălin Popa. Acesta a dictat ușor penalty la un duel între Miron și Keyta. Silviu Pană a executat în forță dar Eduard Pap a respins. Gazdele rămân în ofensivă și după un șut pe lângă a lui Keyta, H. Kanda reușește egalarea. Lăsat nemarcat în mijlocul careului acesta l-a învins pe Eduard Pap. FC Botoșani încearcă să revină în avantaj dar cei care marchează sunt elevii lui Dan Alexa. În minutul 37, Dobrosavlevici marchează cu capul, de lângă Miron, în urma unui corner. Cu un minut înainte de pauză, Soiledis execută bine o lovitură liberă de la 25 de metri dar Straton respinge iar la pauză Dunărea Călărași conducea cu 2-1.

Repriza secundă începe cu o șansă de gol a botoșănenilor dar Enriko Papa nu reușește să-l învingă pe Straton. În minutul 50, arbitrul Cătălin Popa dictează din nou penalty pentru FC Botoșani după ce Țenea îl lovește pe Fabbrini. Jonathan Rodriguez execută și marchează, scorul redevenind egal.

FC Botoșani rămâne în atac și are două ocazii de a marca golul trei. Costel Enache îl aruncă în luptă și pe Hervin Ongenda, botoșănenii au câteva ocazii de a marca dar le ratează iar în minutul 85 gazdele dau lovitura prin Ndiaye după o nouă fază fixă. Fabbrini face o fază spectaculoasă, centrează prin careul mic dar Oaidă nu reușește să împingă mingea în poartă.

Gazdele puteau închide meciul în minutul 88 când Alex Munteanu scapă spre poarta botoșănenilor dar Pap își salvează echipă. Partida s-a încheiat cu victoria gazdelor iar FC Botoșani rămâne cu doar 8 puncte și se apropie de zona fierbinte a clasamentului.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA