2.2 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
marți, 28 martie 2023

Dumitru Chelariu, primar Pomârla: “După proiectul de apă, o prioritate va fi refacerea drumurilor”

În ultimii ani, autoritățile din comuna Pomârla au pus un accent mai mare pe pietruirea și întreținerea drumurilor decât pe modernizarea lor. Asta pentru că urma să se implementeze un proiect de alimentare cu apă și canalizare care ar fi distrus drumurile.

Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomârla, spune că odată cu finalizarea proiectuiui de apă-canalizare, prioritatea numărul unu va fi modernizarea drumurilor comunale și sătești.

“După proiectul de apă, o prioritate va fi refacerea drumurilor. Vom depune pe toate sursele de finanțare. Pe fonduri proprii vom face câte un segment. Avem 86 de kilometri de drum în comună din care vreo 16 asfaltați. Drumurile sunt întreținute, nu mai putem spune că nu ajunge mașina de pompieri sau ambulanța. Când am preluat funcția de primar, la 300 de metri de primărie începeau drumurile de pământ. Nu vorbim de pietruire. Acum se poate circula pe toate drumurile”, a spus Dumitru Chelariu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA