Dublă cu Viitorul pentru FC Botoşani. Cristi Pustai: „Noi ne propunem să obţinem cât mai mult în primul joc”

0
428

cristi pustai conferinta

FC Botoşani va întâlni luni seara, de la ora 20.30, în deplasare, formaţia Viitorul Constanţa, una din cele mai bune echipei din actuala ediţie de campionat. În tur, FC Botoşani şi Viitorul au remizat, scor 2-2, ambele goluri ale botoşănenilor fiind marcate de Marius Croitoru, jucător care evoluează acum la ACS Poli Timişoara.

„Întâlnim o echipă bună a campionatului, o echipă care la jocurile de pe teren propriu este pe primul loc pe primul loc. Viitorul a primit doar patru goluri la jocurile de pe teren propriu. Exceptând meciul cu Chiajna, câştigat cu 3-1, în meciurile în care au primit gol s-a terminat la egalitate. Cu Dinamo şi CFR. Au un bilanţ foarte bun. Din şapte jocuri pe teren propriu, au cinci victorii şi două egaluri. În consecinţă, ca să scoatem punct sau puncte, trebuie să înscriem. Este o echipă care a marcat în fiecare joc”, a spus Cristi Pustai care se gândeşte şi la meciul de joi, din Cupa României, tot împotriva formaţiei Viitorul.

„E o dublă interesantă pentru că la trei zile se întâlnesc aceleaşi două echipe. Noi ne propunem să obţinem cât mai mult în primul joc. Sunt două jocuri cu aceeaşi echipă şi important este cum începi. Viitorul este o echipă bună a campionatului nostru. Poziţia ei, pe locul doi, spune ceva. A crescut de la an la an, jucători tineri dar talentaţi, care au început deja să bată la porţile naţionale”, a mai declarat Cristi Pustai, adăugând:

„Prefer de fiecare dată câte o victorie. În cupă te poţi califica şi dacă este egal, la loviturile de departajare. Prefer să nu pierdem niciun meci la Constanţa. Probabil vom exersa şi loviturile de la 11 metri cât vom sta la Constanţa. Vom sta şase zile la Constanţa. E bine că putem sta în acelaşi loc, mergem cu toţi jucătorii legitimaţi şi sperăm să ne continuăm procesul de antrenament bine. Este un dezavantaj că toate deplasările sunt lungi dar toţi jucătorii sunt obişnuiţi”.