25.6 C
Botoșani
duminică, 28 mai 2023

Drumul Flămânzi – Prăjeni – limita cu judeţul Iaşi rămâne în stare jalnică şi anul acesta. Şefii CJ Botoşani nu au soluţii

Şefii Consiliului Judeţean Botoşani nu au nicio soluţie pentru a reface drumul Flămânzi – Prăjeni – limita cu judeţul Iaşi. Din cauza litigiului dintre Consiliului Judeţean şi Bitunova, drumul va rămâne în stare jalnică şi anul acesta.

Un contract prost făcut, nişte lucrări de proastă calitate şi ani de procese. În 2013, firma Bitunova a lucrat pe drumul Flămânzi  – Prăjeni – limita cu judeţul Iaşi. Consiliul Judeţean nu a plătit toţi banii după care au urmat ani de procese. În momentul de faţă, drumul arată jalnic şi aproape nu se mai poate circula dar Costică Macaleţi, preşedintele CJ Botoşani, ne dă încă o veste proastă. Până nu se încheie litigiul cu Bitunova, drumul nu va fi asfaltat.

„Prioritar este drumul de la Prăjeni până la graniţa cu judeţul Iaşi. Pentru cei care merg la Iaşi, drumul este mai scurt, mai puţin aglomerat. Suntem în litigiu cu Bitunova şi ţine de ceva ani. Să vedem cum tratăm problema. Sunt în jur de doi kilometri şi jumătate unde trebuie să turnăm covor asfaltic”, a spus Costică Macaleţi care a aruncat săgeţi şi către omul de afaceri Constantin Conţac, fost lider PSD Botoşani şi fost preşedinte al Consiliului Judeţean.

„Dacă mergem în zona Poiana, între Corni şi Vorona, drumul e făcut praf din cauza transportatorilor. Cei care transportă balast”, a spus Macaleţi.

Foto: Adevarul.ro

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA