5.5 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
marți, 28 martie 2023

Drumul Dorohoi – Darabani va fi asfaltat în acest an

Darabani

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) va aloca fonduri pentru asfaltarea drumului Dorohoi – Darabani. Lucrările vor demara în a doua parte a acestui an, după rectificarea bugetară.

Corneliu Aroşoaie, primarul oraşului Darabani susţine că a primit promisiuni atât de la parlamentarii din judeţul Botoşani cât şi de la reprezentanţii CNADNR. Mai mult, el spune că lucrările vor începe de la ieşirea din Darabani şi vor continua până în oraşul Dorohoi.

„Din discuţiile avute, anul acesta va intra plombarea de la Darabani la Rădăuţi Prut şi covorul asfaltic pe drumul Darabani-Dorohoi. Lucrările vor începe de la intersecţia drumului Darabani-Conceşti şi vor continua spre Dorohoi. Se aşteaptă rectificarea de buget după care vor începe lucrările. Acest drum nu a mai fost reabilitat de vreo 35 de ani. S-au făcut doar plombări. La câţi bani s-au cheltuit pe plombări, se putea face o nouă şosea”, a spus Corneliu Aroşoaie.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA