0.8 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

Drumul către lacul cu nuferi va fi în sfârșit reabilitat

Consiliul Județean a alocat suma de 300.000 de lei comunei Mihai Eminescu pentru a fi reabilitat drumul către lacul cu nuferi, unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din județul Botoșani.

Reprezentanții Primăriei Mihai Eminescu susțin că imediat după aprobarea bugetului, vor începe procedurile pentru modernizarea acestui drum.

“Noi avem prins în buget drumul spre lacul cu nuferi. După data de 12 februarie, când vom avea bugetul local aprobat, vom demara procedurile pentru proiectare și execuție. În cursul acestui an, drumul va fi reabilitat. Consiliul Județean și-a dat concursul parțial, mai avem și alte oportunități. Cert este că drumul spre lacul cu nuferi va fi modernizat anul acesta”, a spus Verginel Gireadă, responsabil proiecte Primăria Mihai Eminescu.

În plus, el susține că anul acesta vor fi foarte multe proiecte în comuna Mihai Eminescu, începând cu drumuri și până la terenuri de sport.

“Anul acesta vom realiza peste șapte kilometri de drum asfaltat. Vom avea extinderi de rețele de canalizare în Cătămărăști Vale, teren de sport în satul Cucorăni, sală de sport în Ipotești, cămine culturale reabilitate, plus alte investiții mai mici. Cred că vom avea peste 40 de investiții în acest an, în comuna Mihai Eminescu”, a adăugat Verginel Gireadă.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA