-2.5 C
Botoșani
vineri, 3 februarie 2023

Drama unei familii din Zăicești. Mama este imobilizată la pat de 15 ani iar băieții ei suferă de distrofie musculară: “Am fost dat afară din primărie”

Asociația Grup Civic Botoșani a preluat un nou caz social și încearcă să ajute o familie care de ani buni trăiește o adevărată dramă. Trei persoane cu grave probleme de sănătate trăiesc dintr-o pensie de doar 800 de lei.

“Strigatul de disperare al unei mame în vârstă de 67 de ani imobilizata la pat de peste 15 ani a ajuns și la urechile noastre. Soarta este una crudă pentru ea deoarece are grad de handicap numărul 2 și cu o pensie de doar 800 de lei trebuie sa supraviețuiască ea împreună cu cei 2 băieți, unul de 45 și celălalt de 46 de ani, care din păcate suferă la rândul lor de Distrofie Musculară. Pentru ei o găleată și un butoi este sprijin pentru a se putea deplasa. În ciuda faptului ca sunt bolnavi cei doi nu au pensie de handicap nici ajutor social pentru ca nimeni nu le-a dat o mână de ajutor”, spune Daniel Câșlariu care a făcut un apel către botoșăneni pentru a ajuta această familie. A mers și la Primăria Bălușeni pentru a discuta cu primarul despre acest caz dar a fost dat afară.

“Rugămintea mea este dacă putem sa le dăm o mână de ajutor să îi internăm la spital ca să le facem acte pentru pensie, să poată avea măcar pentru cele necesare. Le-ar prinde bine niște alimente câteva lemne și 2 scaune cu rotile sau niște cadre mai mici să se poată deplasa. După ce am trecut pe la ei cu câteva produse am încercat să discut cu domnul primar să le dăm o mână de ajutor dar am fost dat afară din primărie cu pretextul că știe el ce are de făcut. Câteodată îmi vine să renunț și să plec departe că m-am săturat de acești primari care ei fac legea în comune și își bat joc de sărmanii oameni. Rugămintea mea este ca dumneavoastră să distribuiți în speranța că va dori cineva să le dea o mână de ajutor. #SAFIMMAIBUNI. Familia MOLDOVAN ANETA comuna BĂLUȘENI satul ZĂICEȘTI. Telefon 0744171806”, a mai precizat Daniel Câșlariu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA