17.2 C
Botoșani
miercuri, 10 august 2022

Dramă într-o familie din județul Botoșani. Au nevoie de ajutor

O familie din comuna Cristești trăiește o adevărată dramă. Ambii părinți au decedat iar copiii lor trăiesc într-o sărăcie lucie. Primarul comunei i-a ajutat cu alimente și a făcut apel către botoșănenii care au posibilitatea să se implice în acest caz social.

Mihai și Ileana Jușcă au avut 4 copii (Ionela – 27 de ani, Andrei – 26 de ani – handicap grad II, Răzvan – 16 ani și Adelina – 13 ani. Mama copiilor a murit în urmă cu 6 ani, fiind răpusă de o boală incurabilă, iar în urmă cu o lună de zile s-a stins și capul familiei, după un atac cerebral. Ionela este căsătorită și are la rândul ei o pereche de gemeni frumoși foc, în vârstă de 8 ani. După decesul tatălui, Ionela și-a luat frații alături de ea, pentru a nu ajunge în grija statului și pentru a-i putea ajuta pe minori să termine școala.

„Ionela are acum nevoie de ajutorul nostru. Am fost la ea zilele astea și le-am dus mai multe pachete cu hrană, jucării pentru cei mici, însă nevoile lor sunt mult mai mari. Au nevoie de o căsuță în care să încapă cu toții. Sunt 7 suflete care au nevoie de ajutorul nostru pentru a reuși în viață și știu că împreună îi putem ajuta. Au nevoie de materiale de construcții, de haine, de hrană, cele necesare pentru educație și multe altele. Chiar astăzi am fost cu Ionela la bancă pentru a-și deschide un cont bancar, iar acesta este 𝗥𝗢𝟳𝟳𝗕𝗔𝗖𝗫𝟬𝟬𝟬𝟬𝟬𝟬𝟮𝟬𝟮𝟰𝟰𝟳𝟰𝟬𝟬𝟬, deschis la UniCredit Bank, pe numele Musteață Claudea Ionela. Vă las numărul de telefon al Ionelei, iar cei care doresc să o ajute pe ea și pe frățiorii ei, pot lua legătura cu ea – 0751382772. M-am gândit mult dacă să public sau nu povestea, pentru a nu fi acuzat că-mi fac campanie electorală, pentru că nu acesta este scopul acum. Poate dacă nu publicam, aceasta familie nu putea fi ajutată și de alți botoșăneni”, este mesajul lui Lucian Borfotină, primarul comunei Cristești.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA