28.3 C
Botoșani
sâmbătă, 20 iulie 2024

DOVADĂ DE SLUGĂRNICIE. Un primar s-a fotografiat cu microbuzul şcolar în faţa sediului PSD: “Mulţumim din suflet doamnei senator Federovici şi domnului deputat Dolineaschi”

microbuz scolar la sediul PSD

Recent, Ministerul Dezvoltării Regionale a mai alocat 42 de microbuze şcolare judeţului Botoşani, multe dintre acestea ajungând în comune sau oraşe conduse de primari PSD. Este vorba de microbuze şcolare cu o capacitate de 16+1 locuri, destinate transportului elevilor la unităţile de învăţământ.

În semn de mulţumire pentru că “partidul” i-a dat un microbuz şcolar, primarul comunei Hilişeu Horia a mers în faţa sediului PSD Botoşani, a parcat microbuzul, s-a fotografiat şi a postat pe facebook: “Un nou microbuz școlar vine în ajutorul tinerilor și cetățenilor din comunitatea noastră, putem spune cu mândrie că suntem una dintre comunele beneficiare ale programului de distribuție microbuze școlare, oferite de Ministerul Dezvoltări Regionale și Administrației Publice . Mulțumim din suflet pentru implicarea și ajutorul oferit doamnei senator Federovici Doina Elena, domnului deputat Andrei Dolineaschi, doamnei inspector școlar general Huncă Mihaela”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA